Bewoners stemmen over nieuwe huisstijl gemeente

Inwoners van de fusiegemeenten Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude mogen tot en met 26 februari stemmen over de huisstijl voor de nieuwe gemeente. De beide burgemeesters Onno Hoes en Pieter Heiliegers, en wethouder Ap Reinders van Haarlemmermeer, presenteerden de drie ontwerpen maandagochtend.

Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude gaan begin volgend jaar op in een nieuwe gemeente. Bij een nieuwe gemeente hoort ook een nieuwe huisstijl. Er zijn uiteindelijk drie ontwerpen uitgekozen waaruit de inwoners kunnen kiezen.

De stem van de bevolking telt uiteindelijk voor de helft mee. De colleges en de gemeenteraden van beide fusiegemeenten bepalen de andere helft.

(bron: signpro)

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK