Drukwerkdeal.nl ontwikkelt nieuwe huisstijl volledig in eigen huis

Geen reclamebureaus, adviseurs of consultants, maar de eigen vormgevers, copywriters en videomakers van Drukwerkdeal.nl ontwikkelden de nieuwe huisstijl van de belangrijkste internetdrukker van Nederland. Vanaf vandaag is de nieuwe huisstijl terug te zien in alle uitingen van Drukwerkdeal.nl.

Huisstijl Drukwerkdeal

Huisstijl in eigen huis ontwikkeld

Als een jas die niet helemaal lekker meer past – zo ervaarden de Drukwerkdealers hun oude huisstijl. Die kenmerkte zich door spetterend oranje, maar ook een zakelijkheid die niet helemaal strookte met de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf: persoonlijk, trots en opvallend. De belangrijkste missie van het nieuwe brand team was dus, om die kenmerken weer terug te brengen in alle uitingen van het merk.

Superhelden centraal

In de nieuwe branding staan superhelden centraal. De meest opvallende zijn de zes kleurrijke superhelden die de unique super powers (of usp’s) van Drukwerkdeal.nl belichamen: scherpe deals, supersnelheid, superkwaliteit, een superbreed assortiment, stressvrije service en betrouwbaarheid, waar je al meer dan vijftien jaar op kunt rekenen. Samen bundelen zij hun krachten voor de superhelden, waar het voor Drukwerkdeal.nl écht om draait: de duizenden klanten die dagelijks hun huisstijlen, acties en allerlei andere uitingen aan de drukker toevertrouwen.

Al sinds 2005 eigenwijs

Drukwerkdeal.nl zet zich al sinds de oprichting in 2005 af tegen de gevestigde orde. Het bedrijf vernieuwde de drukwerkmarkt door orders te combineren, prijzen die vele procenten onder de marktprijs lagen, en maakte zo drukwerk eenvoudig beschikbaar voor iedereen. Een voorbeeld dat veel navolging vond. Om in een concurrerende markt met veel eenheidsworst toch ertussenuit te springen, kiest Drukwerkdeal.nl voor een kleurrijke branding, zoals je die alleen van Drukwerkdeal.nl kan verwachten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK