Boeby Lentjes nieuwe salesmanager bij Drukwerkdeal.nl

Boeby Lentjes (54) is per direct aan de slag als salesmanager bij Drukwerkdeal.nl. Lentjes gaat zich met name richten op het uitbouwen van de direct-salesactiviteiten bij de marktleider in online drukwerk. Lentjes heeft jarenlange ervaring in de printindustrie en werkte bij onder andere Probo en Flyeralarm, onder meer als countrymanager voor Nederland, België en Duitsland.

BoebyVoor Lentjes ligt bij Drukwerkdeal.nl een mooie uitdaging te wachten. Direct sales en maatwerk via services als Drukwerkdeal Op Maat, zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een strategisch onderdeel van de commerciële operatie, en genereren inmiddels een substantieel deel van de omzet.

Commercieel directeur Martijn Jansen: “Ik ben ervan overtuigd dat we met Boeby onze salesactiviteiten naar een hoger niveau kunnen tillen, en onze bestaande en nieuwe accounts nog beter kunnen servicen. Boeby heeft de nodige inkt in zijn bloed en een uitgebreid netwerk. Ik ben enorm blij dat we hem mogen verwelkomen.”

Lentjes: “De online drukwerkmarkt is al een aantal jaren volop in beweging. Afnemers verwachten een persoonlijke benadering met individuele oplossingen. Ik zie bij Drukwerkdeal.nl precies de creatieve en ondernemende mentaliteit die nodig is om aan die verwachtingen tegemoet te komen, en deze uiteindelijk zelfs te overtreffen.”

Drukwerkdeal.nl wil zijn marktleiderschap op het gebied van online drukwerk de komende jaren naar de totale printmarkt uitbouwen. Martijn Jansen: “De komende jaren willen we uitgroeien tot de grootste drukkerij van Nederland, België en Luxemburg. Een flinke ambitie, die we alleen kunnen realiseren met de beste mensen.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK