Warm weer? Dan liever een papieren puzzelboekje op het strand

Met deze warme dagen is het druk op de stranden in ons land. Wat neem je dan mee? Liever een papieren puzzelboekje.

Natuurlijk lijkt het vanuit uitgever Keesing Media Groep een beetje op ‘het keuren van eigen vlees’, maar hun onderzoek doet ons geloven dat iets meer dan de helft van 4000 puzzelaars die de enquête invulden, de voorkeur geven aan papier boven een smartphone of een tablet voor het maken van een puzzel.

Puzzelboekjes handzamer en eenvoudiger in gebruik dan een scherm.

De digitale puzzelaars die op het strand zitten wachten liever tot de avonduren, en maken hun puzzels dan thuis.

puzzelboekjes

Keesing Media Group is de grootste uitgeverij in Europa op het gebied van puzzeltijdschriften. Keesing biedt een uitgebreid assortiment puzzelbladen in vele talen en landen, zoals: Nederland, Frankrijk, België, Denemarken, Duitsland, Spanje, Italië, Zweden, Noorwegen, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk.

Bron: De Telegraaf

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK