Drupa 2016 loopt warm met wereldtour

drupaWorldTour_Grafik_enLangzaam maar zeker komt de Drupa PR machine op gang. Vanaf september vliegen Drupa medewerkers de wereld rond om de grootste vakbeurs ter wereld te promoten. Meer dan 40 events worden er tot februari 2016 georganiseerd. Daar zitten expert bijeenkomsten en workshops bij. Blokboek.com zal als officiele media partner van Drupa in Nederland een aantal van die bijeenkomsten organiseren. De Drupa World Tour begint op 12 september op de Igas in Tokyo en gaat daarna naar Chicago om op de Graph Expo bezoekers warm te maken voor een bezoek aan de Drupa 2016. In februari heeft het team van Drupa directeur Sabine Geldermann bijna een half miljoen kilometers gevlogen om van Drupa 2016 een succes te maken.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK