Old skool personaliseren

boek2Dat is nog eens personaliseren – de Vlaamse schrijver Frederik Willem Daem wilde het omslag van zijn verhalenbundel Zelfs de vogels vallen uniek maken. Dat heeft hij gedaan door de hele oplage met de hand te signeren. De blanco linnen omslag was slechts bedrukt met het logo van de uitgever (Bezige Bij) en het getal 1.000 (oplage). De schrijver heeft vervolgens in een 12 uur durende signeersessie elke exemplaar voorzien van zijn naam, titel en oplagenummer. Het unieke boekje ligt vanaf vandaag in de winkel (prijs: 19,90).
bron: de Volkskrant (met dank aan twee @ipskampdrukkers)

 


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK