OCR Journal #001, is dit de toekomst van drukwerk?

OCR coverExclusief, met een oplage van slechts 500 exemplaren waarvan elke omslag een unieke data art visualisatie heeft, content die perfect afgestemd is op de doelgroep en een eigentijdse vormgeving, Office for Creative Research toont een glimp van wat de toekomst van (tijdschriften) drukwerk kan worden. Zoals Mark Wilson op zijn Co.Design blog schrijft is OCR Journal #001 een gimmick en een perfect marketinggereedschap voor de datastudio. Bekijk een aantal pagina’s op Mark’s blog of bestel voor 35 dollar, zolang de voorraad strekt, je eigen exemplaar. Alle kans dat het over een paar maanden het dubbele waard is. Als dat zo is dan is de cirkel rond, drukwerk is dan weer een verzamelobject net als in de Gutenberg, Coster en Senefelder dagen.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK