Alle bonden stemmen in met cao eindbod werkgevers

Nadat al een kleine meerderheid van de FNV-leden instemden met het werkgeverseindbod, hebben deze week ook de leden van CNV en Unie ingestemd.

Tijdens vorige onderhandelingen kwamen de KVGO-leden nog fysiek bij elkaar

Dat betekent, dat de deur richting de nieuwe cao verder is opengezet. Volgende week woensdag op 10 februari vergaderen de KVGO-leden nog online over het aanbod. De ledenraadsleden dienen formeel nog in te stemmen, maar dat zal aan die zijde slechts een hamerstuk zijn. Daarna kan de nieuwe cao worden aangemeld bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Bron: KVGO

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK