Alle bonden stemmen in met cao eindbod werkgevers

Nadat al een kleine meerderheid van de FNV-leden instemden met het werkgeverseindbod, hebben deze week ook de leden van CNV en Unie ingestemd.

Tijdens vorige onderhandelingen kwamen de KVGO-leden nog fysiek bij elkaar

Dat betekent, dat de deur richting de nieuwe cao verder is opengezet. Volgende week woensdag op 10 februari vergaderen de KVGO-leden nog online over het aanbod. De ledenraadsleden dienen formeel nog in te stemmen, maar dat zal aan die zijde slechts een hamerstuk zijn. Daarna kan de nieuwe cao worden aangemeld bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Bron: KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK