De Inhaker gedistribueerd door Igepa

In september 2020 riep brancheorganisatie Sibon de Inhaker van JMC Print en Display’s uit tot product van de maand. De veelzijdige en innovatieve ophangconstructie werd daarna een dusdanig succes dat de distributie naar een hoger plan gaat. Igepa neemt de Inhaker nu op in haar programma.

Inhaker

De Inhaker is een multifunctioneel frame waar men eenvoudig allerlei communicatiematerialen in kan haken. De Inhaker wordt geleverd met een voet of is voorzien van een wandbevestiging. Zo kan men de Inhaker heel eenvoudig van functioneel display omtoveren tot bijvoorbeeld een reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand of tafel.

De kern van de Inhaker bestaat uit een innovatief inhaaksysteem, met als extra optie geïntegreerde magneten voor het dragen van complete panelen. Hij is gemaakt van hoogwaardige kunststof en heeft een draagkracht tot wel 150 kg per staander. De grafische mogelijkheden zijn haast onbeperkt en het systeem staat binnen no time in elkaar en is ook eenvoudig te demonteren.
Het is een doordacht systeem waar alleen lichte materialen voor worden gebruikt. Dit leidt tot forse besparingen bij verzendkosten en verpakkingsmateriaal. Dat geldt ook voor de Inhaker zelf: de staander is zo ontworpen dat hij precies in een standaard verzendkoker past.
De Inhaker draagt het merk Sflex (Sign Software & Supplies) en is in eigen huis ontwikkeld door JMC Print & Displays, dat een jarenlange ervaring heeft in de wereld van signing, promotie en standbouw.
Sibon maakte een informatief filmpje:

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK