Intergraf online event ‘Shaping the Future of Books’

Shaping the Future of Books zal een diepe duik nemen in de werking van deze belangrijke markt en de nieuwste industriegegevens. Het evenement zal de aanwezigen nieuwe inzichten geven in hoe de boekenmarkt het heeft gedaan in 2020 en met wat voor uitdagingen drukkers en uitgevers te maken hadden.

Shaping The Future Of Books 2021

De 2021 editie van ons Shaping the Future of Print evenement is extra speciaal omdat we niet één, maar TWEE evenementen organiseren! Hoofdstuk 1 is een virtueel evenement, dat plaatsvindt op 11 februari 2021 om 11:00 CET. Inschrijven via de website.

Boekdrukexpert Håvard Grjotheim zal het evenement modereren en de laatste marktontwikkelingen bespreken met een boekdrukker en uitgever (namen worden zeer binnenkort bevestigd). Daarnaast zal het gerenommeerde onderzoeksinstituut Smithers de aanwezigen een voorproefje geven van hun rapport over de boekenmarkt, dat in zijn geheel zal worden gepresenteerd tijdens hoofdstuk 2 van het evenement, dat plaatsvindt tijdens de Frankfurter Buchmesse 2021.

Oud KVGO voorzitter Cees Verweij opent het online event.

Bron: persbericht Intergraf

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK