Intergraf online event ‘Shaping the Future of Books’

Shaping the Future of Books zal een diepe duik nemen in de werking van deze belangrijke markt en de nieuwste industriegegevens. Het evenement zal de aanwezigen nieuwe inzichten geven in hoe de boekenmarkt het heeft gedaan in 2020 en met wat voor uitdagingen drukkers en uitgevers te maken hadden.

Shaping The Future Of Books 2021

De 2021 editie van ons Shaping the Future of Print evenement is extra speciaal omdat we niet één, maar TWEE evenementen organiseren! Hoofdstuk 1 is een virtueel evenement, dat plaatsvindt op 11 februari 2021 om 11:00 CET. Inschrijven via de website.

Boekdrukexpert Håvard Grjotheim zal het evenement modereren en de laatste marktontwikkelingen bespreken met een boekdrukker en uitgever (namen worden zeer binnenkort bevestigd). Daarnaast zal het gerenommeerde onderzoeksinstituut Smithers de aanwezigen een voorproefje geven van hun rapport over de boekenmarkt, dat in zijn geheel zal worden gepresenteerd tijdens hoofdstuk 2 van het evenement, dat plaatsvindt tijdens de Frankfurter Buchmesse 2021.

Oud KVGO voorzitter Cees Verweij opent het online event.

Bron: persbericht Intergraf

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK