Online sessie 29 oktober: Create your future

Hoe houd jij je mensen gezond, tevreden en breed inzetbaar? Juist in deze tijd zijn gemotiveerde en goed presterende vakmensen van groot belang om je bedrijf gezond en productief te houden. Voor welke uitdagingen jij ook staat met je bedrijf, met hulp van het Create your future project kunnen we die uitdagingen aanpakken.

create-your-future

In deze speciale online informatiesessie voor werkgevers, directies en HRM-ers, lichten we graag toe hoe het A&O Fonds Grafimediabranche hierbij kan helpen met subsidie op toekomstgerichte scholing en speciale duurzame inzetbaarheidsprogramma’s voor medewerkers en leidinggevenden. De subsidie kan oplopen tot 85% van de kosten. Ook biedt het fonds dit jaar nog verschillende gratis activiteiten om in jouw bedrijf concreet aan de slag te gaan.

Maak juist nu gebruik van het Create your future aanbod.

Voor wie : werkgevers, directies en HRM-ers van de grafimediabedrijven
Datum : donderdag 29 oktober 2020
Tijd : 16:00 – 17:30 uur

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel vragen we je aan te melden zodat we de inloginstructies naar je kunnen mailen.

Programma

  • Korte kennismaking met het duurzame inzetbaarheidsproject Create your future.
  • De eerste resultaten van Create your future activiteiten in de sector.
  • Het belang van toekomstgerichte scholing als functies veranderen.
  • Ervaringsverhaal Van den Burg over Create your future traject met loopbaangesprekken.
  • Expertverhaal over gezond en vitaal werken in ploegen.
  • Praktische informatie over subsidie, voorwaarden en procedures.
  • Ruimte voor het stellen van vragen.

In 1,5 uur ben je volledig op de hoogte van het unieke aanbod waar je als grafimediabedrijf gebruik van kunt maken. Het geeft inzicht in de kansen die er voor jouw bedrijf liggen. Meer weten over het Create your future programma en de subsidie? Download dan de ‘Create your future’ folder of kijk op de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK