‘Create Your Future’: ‘fitness’ voor een gemotiveerd team

Hoe blijven medewerkers fit, gemotiveerd en vakbekwaam en hoe blijf je als bedrijf gezond? Dat is een uitdaging waar veel bedrijven voor staan. KVGO nodigt werkgevers, directies en HRM-ers namens A&O Fonds Grafimediabranche graag uit voor een speciale bijeenkomst over het nieuwe programma Create Your Future.

Het programma Create Your Future biedt grafimediabedrijven tot juni 2021 speciale activiteiten en subsidies aan, om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers.

Programma en subsidies

De bijeenkomst (zie volledige programma) wordt gehouden op 17 september vanaf 13.30 uur in de Veenderhoeve in Veenendaal-De Klomp. Voor KVGO-bedrijven kan de subsidie oplopen tot 75 procent van de investering.

create-your-future

Tijdens deze middag krijg je alles te horen over het nieuwe programma, en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. In één middag ben je helemaal bij en weet je hoe het programma kan bijdragen aan de toekomst van jouw bedrijf.

Aanmelden

Aanmelden voor dinsdag 17 september, zodat ook jouw medewerkers fit, gemotiveerd en vakbekwaam blijven in de toekomst.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK