Blokboek.com en Printmedianieuws mediapartner Sign & Print Festival

Blokboek.com en Printmedianieuws verzorgen voor het komende Sign & Print Festival de nodige on-line promotie voor, tijdens en na het festival. Het Sign & Print Festival vindt plaats op 11 en 12 maart in de Evenementenhal in Gorinchem.

Het programma omvat diverse thema’s, waaromheen verschillende activiteiten worden georganiseerd. Technologie, materialen, duurzaamheid en design staan centraal. Binnen deze thema’s zal ook de promotie plaatsvinden van het event. Printmedianieuws zal vooral analyses, interviews, diepgang en achtergronden presenteren. Blokboek.com staat garant voor de persberichten rondom het festival. Tijdens de dagen zal Peter Luit een aantal presentaties verzorgen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK