Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Blokboek.com en Printmedianieuws op Sign & Print Expo 2019

De redacties van Blokboek.com en Printmedianieuws zijn aanwezig op stand H127, vlakbij alle faciliteiten en activiteiten rondom de beurs. Vanaf het ‘tijdelijke redactiekantoor’ zal live verslag worden gedaan.

Op de beurs houden we live interviews met standhouders, adverteerders/partners en natuurlijk lezers van beide titels. Nieuws? Kom langs en maak kans op een inspirerend artikel live vanaf de beursvloer op één van onze titels. Naast de dagelijkse gang van zaken worden de nieuwe diensten printmediatrainingen en printmediabanen gepresenteerd.

Lees verder bij printmedianieuws.nl.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK