Slimbox voor perfecte verpakkingen gaat wereldwijd vanuit Ros Beiaardstad

Ontworpen in het kleine Dendermonde, haalt een nieuwe unieke machine, die perfect passende kartonnen verpakkingen op maat maakt, wereldfaam. Fit Things, de start-up achter de Slimbox en opgericht door Rik Roose en zonen Filip en Kristof, neemt deze week in Parijs als finalist deel aan een wereldwijde prestigieuze wedstrijd.

Meet de afmetingen van het object dat je wil verzenden, geef ze in op de app van je smartphone, druk op start en uit de machine van Fit Things rolt een kant en klare kartonnen verpakking die perfect de afmetingen heeft die nodig zijn om het object in te pakken, zonder verspilling van ruimte. Dat is de Slimbox die vader Rik Roose en zijn zonen Filip en Kristof bedachten en ontworpen hebben. Bekijk onderstaand filmpje voor een (simpele) weergave van de werking.

Voor meer informatie, bezoek de website.

Lees het hele verhaal bij ‘Het Laatste Nieuws’

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK