Buitenreclame opmeten met smartphone

BB160312 Spike_Old_Mine_Sign_croppedEen object opmeten door simpelweg een foto ervan te nemen met je smartphone of tablet? Dat kan met Spike. Nu ook verkrijgbaar in de Benelux.

De exacte afmetingen bepalen van een buitenreclame? Met de Spike kunnen bedrijven snel de afmetingen bepalen en vastleggen van bijvoorbeeld een bestaande reclame die toe is aan vervanging of onderhoud, of van het gebied waar een nieuwe sign moet worden geplaatst.

In Europa wordt dit product op de markt gebracht door Mr. Clipart, die in de Benelux wordt vertegenwoordigd door Tripa/PantoonBenes en SignTop.

Spike is een slimme laser meetoplossing voor professioneel gebruik in allerlei industrieën. Door de integratie met Apple iOS en Google Android devices en de verbinding met een smartphone of tablet, kan Spike afmetingen vastleggen van een locatie of een object – allemaal vanaf een foto. Van die foto worden de echte hoogte, breedte, lengte en doellocatie geregistreerd.
(Bron: Sign+)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK