Vanaf vandaag 13.00 uur staan we op Sign&Print Expo 2019

Kom vandaag, morgen of donderdag op bezoek bij stand H127, vlakbij alle faciliteiten die de beurs te bieden heeft. We geven graag uitleg over de wijze waarop we met de merken Blokboek.com, Printmedianieuws, Printmediatrainingen en Printmediabanen, de gehele branche in zowel breedte als diepte bedienen, met aansprekende content in een crossmediaal jasje.

Nog geen toegangskaart? Schrijf dan snel in via de website van de beurs (gebruik onze toegangscode 71943007). Kom langs voor een interview en je maakt kans op een live artikel vanaf de beurs.
Marco den Engelsman en Peter Luit zijn aanwezig, maar ook onze freelancers zijn op de beursvloer te vinden om ook zelf de noviteiten van het driedaagse event in kaart te brengen.

Printmediatrainingen en Printmediabanen zijn onze nieuwste diensten, die we trots presenteren tijdens de beurs

Op de foto: redacteur Jolanda van Drie en Peter Luit

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK