Lezing ‘Nieuwe Innovaties in de Grafische Markt’ tijdens Sign&Print Expo

Tijdens de eerste dag van Sign&Print Expo 2019 hield Peter Luit op uitnodiging van VIGC een lezing over innovaties in het speelveld van de printmediabranche.

Een overvolle zaal – met staanplaatsen – zorgde voor een levendige discussie over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals: de invloed van ICT op bedrijfsprocessen, online marketing, meetmethoden van klantbewegingen en de rol van print in crossmediale omgevingen. Lees de samenvatting bij printmedianieuws.

Peter Luit: ‘Productie technologie biedt op zichzelf slechts een klein deel van het innovatieve vermogen van een printmedia onderneming’

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK