Lezing ‘Nieuwe Innovaties in de Grafische Markt’ tijdens Sign&Print Expo

Tijdens de eerste dag van Sign&Print Expo 2019 hield Peter Luit op uitnodiging van VIGC een lezing over innovaties in het speelveld van de printmediabranche.

Een overvolle zaal – met staanplaatsen – zorgde voor een levendige discussie over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals: de invloed van ICT op bedrijfsprocessen, online marketing, meetmethoden van klantbewegingen en de rol van print in crossmediale omgevingen. Lees de samenvatting bij printmedianieuws.

Peter Luit: ‘Productie technologie biedt op zichzelf slechts een klein deel van het innovatieve vermogen van een printmedia onderneming’

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK