Levendige fotoimpressie eerste dag Sign&Print Expo 2019

Positieve sfeer, gezellige drukte en geïnteresseerde bezoekers, in zowel technologie als de toepassingen van de technologie. Met alle extra’s die organisator EasyFairs aanbood, is duidelijk sprake van een event met beleving. De nieuwe formule spreekt aan. De beurs in Gorinchem is geopend op 27 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur en 28 maart van
10.00 uur tot 17.00 uur.

De eerste ‘Theater Dag’ verzorgd door het VI, zorgde voor een zeer afwisselende reeks lezingen. Ook elders waar de organisatie had ingezet op beleving werden goede resultaten geboekt. Ook het Carrièreplein deed het goed. Daar werd zichtbaar dat de branche qua arbeidsmarkt weer aantrekt.

Marco den Engelsman maakte de volgende fotoimpressie van de eerste dag

De beurs in Gorinchem is geopend: 27 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur en 28 maart van 10.00 uur
tot 17.00 uur.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK