Levendige fotoimpressie eerste dag Sign&Print Expo 2019

Positieve sfeer, gezellige drukte en geïnteresseerde bezoekers, in zowel technologie als de toepassingen van de technologie. Met alle extra’s die organisator EasyFairs aanbood, is duidelijk sprake van een event met beleving. De nieuwe formule spreekt aan. De beurs in Gorinchem is geopend op 27 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur en 28 maart van
10.00 uur tot 17.00 uur.

De eerste ‘Theater Dag’ verzorgd door het VI, zorgde voor een zeer afwisselende reeks lezingen. Ook elders waar de organisatie had ingezet op beleving werden goede resultaten geboekt. Ook het Carrièreplein deed het goed. Daar werd zichtbaar dat de branche qua arbeidsmarkt weer aantrekt.

Marco den Engelsman maakte de volgende fotoimpressie van de eerste dag

De beurs in Gorinchem is geopend: 27 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur en 28 maart van 10.00 uur
tot 17.00 uur.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK