10.000 catalogi liggen klaar op Sign&Print Expo 2019

Marco den Engelsman kent de werkdruk van het maken van een beurscatalogus als geen ander. Hij is de man achter de catalogus die straks bij de ingang wordt uitgedeeld, met het complete overzicht van alle exposanten, het volledige activiteitenprogramma, achtergronden en advertenties.

Den Engelsman: ‘Het zijn vooral alle controles van het aangeleverde materiaal door talloze organisaties, inclusief de beursorganisator zelf. Iedereen heeft van alles aan zijn hoofd. Ik moet er vooral voor zorgen dat iedereen op enig moment echt even aandacht heeft voor de eigen bijdrage in de catalogus. Hoe klein of groot dan ook. Daarnaast de zorg voor vormgeving, productie en aflevering in Gorinchem. Geloof me, dat lukt niet ruimschoots voor de beurs, het is een nauwsluitende planning. Maar uiteindelijk werden de 10.000 catalogi op tijd afgeleverd in Gorinchem. Trots op iedereen die heeft meegewerkt en blij dat het weer gelukt is. Morgen met een gerust hart naar de beurs op de stand, samen met Printmedianieuws.’

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK