Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Catalogus Vakbeurs grootste gedrukte vakuitgave 2019

Als mediapartner maken wij de gedrukte catalogus voor de Sign & Print Expo, die gehouden wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem. De catalogus zal een A5 formaat krijgen en zal bij de ingang uitgereikt worden aan alle beursbezoekers.
Met een oplage van 10.000 is dit de grootste gedrukte vakuitgave in de Sign en Print industrie, die in twee jaar is uitgekomen.

De catalogus zal een A5 formaat krijgen en zal bij de ingang uitgereikt worden aan alle beursbezoekers. Naast informatie over de beurs, het boeiende lezingen- programma en de deelnemers, is er ook ruimte voor advertenties.

De catalogus heeft A5 formaat en telt naar verwachting 56 pagina’s.

De catalogus heeft een hoge leesdichtheid en wordt door veel mensen als naslagwerk bewaard.

Ook voor bedrijven die niet aan de beurs deelnemen, is dit een uniek moment om 10.000 geïnteresseerde beursbezoekers te bereiken.

Vraag naar de advertentiemogelijkheden en andere promotiekansen, zowel online als gedrukt: Mail: sales@blokboek.com en mis dit moment niet.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Meer resultaat uit je website halen: 18 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK