Catalogus Vakbeurs Creatieve Industrie

cover catalogus

De bezoekers aan de Vakbeurs Voor de Creatieve Industrie, die volgende week van 11 t/m 13 maart plaatsvindt krijgen bij de ingang een catalogus uitgereikt.

Deze catalogus met praktische informatie over de 100 standhouders en het uitgebreide lezingen programma is een productie van Blokboek.com.

De catalogus heeft een A5 formaat en een oplage van 8.000 stuks en is mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste bijdragen van alle beursdeelnemers en de adverteerders.

Niet alleen voor online publiciteit kunt u terecht bij het team van Blokboek.com maar ook voor journalistieke producties en verzorgen van een totale productie als deze catalogus.

Adverteerders in de Catalogus van de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie zijn:

Prindustry,

Kern

Spandex

Boekbol

Klomp Reproka

VKGO

Roland

Agfa

Evenementenhal

Studio Kaboem

Screen Europe

De Groot Drukkerij

Klomp Bizzprint

Blokboek.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK