Vakbeurs voor de Creatieve Industrie start samenwerking met Blokboek.com

“Geheel in de filosofie van deze nieuwe vakbeurs”, zo betitelt Robert Hoelen van Evenementenhal de samenwerking met Blokboek.com. “De website (en bijbehorende nieuwsbrief) BlokBoek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie, richt BlokBoek zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie, dat past bij ons evenement.”

vakbeurs creatieve industrie

Blokboek.com gaat fungeren als ‘online mediapartner’ van de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie. Marco den Engelsman van Blokboek vertelt: “Wij creëren een vaste beurskatern op ons digitale platform. Hier is al het nieuws over de beurs te vinden en kunnen exposanten hun noviteiten en plannen ontvouwen. Een mooie voorbeschouwing op een vakbeurs waar wij met veel plezier een steentje aan bijdragen.”

Blokboek.com zal uiteraard ook fysiek op het evenement aanwezig zijn. Niet zoals gebruikelijk met een stand, maar als dynamische ‘nieuwsploeg’, rondlopend door de beurshallen.
Hoelen verwacht veel van de samenwerking: “We merkten al snel dat we op dezelfde golflengte zaten. ‘Grafische bedrijven zullen steeds meer out of the box moeten gaan. Dat kan betekenen nieuwe markten opzoeken en transformeren. Blokboek.com brengt nieuws en achtergronden die in deze visie passen. En dat past weer perfect bij de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie. Een vernieuwend evenement, breed gepositioneerd.”

De beurskatern zal begin december online komen te staan op Blokboek.com.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK