GOC verkoopt opleidingslocatie in Veenendaal

Afgelopen week bleek volgens een klein krantenbericht in het AD, dat het GOC pand in Veenendaal verkocht is aan de interkerkelijke vernieuwingsbeweging ‘Royal Mission’, voor een bedrag van 1,4 miljoen euro.

Volgens het krantenbericht in het AD zal de naam GOC voor het gebouw behouden blijven, maar worden omgedoopt in ‘Gods Opleidings Centrum’. Het GOC is na het KVGO de tweede branche gerelateerde organisatie die ‘groot’ vastgoed van de hand doet.

Update: Het bericht vanuit Royal Mission werd kennelijk voorzien van een onbedoelde grap rondom de letters GOC en de daaraan gehangen betekenis. De ‘grap’ heeft na de lokale- ook de landelijke media bereikt. Het GOC zelf neemt natuurlijk afstand van deze grap. Directeur Marcel Lamain zal binnenkort de verkoop van het pand in Veenendaal zelf toelichten.

(bron: Printmedianieuws)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK