Royal Mail biedt fotoprintservice

swapshotsHet Britse postbedrijf Royal Mail kondigt aan met een nieuw printservice te komen voor consumenten. Via de zogenoemde Swapshots app kunnen consumenten binnenkort hun foto’s vanaf hun smartphone printen en laten bezorgen voor 85 cent (Britse pond) per foto. Die foto’s zouden dan binnen 3 dagen worden geleverd via de post. De consument kan de foto’s verder personaliseren door een boodschap te laten printen, effecten of items (snor, hoed of rietje) toe te voegen. Royal Mail zegt hiermee te willen profiteren van de groeiende fotoprintmarkt. Dagelijks zouden de Britten 1,2 miljard selfies maken, terwijl op jaarbasis ‘slechts’ 4,7 miljard foto’s worden afgedrukt.
Bron: PrintWeek/4-Traders


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK