Royal wedding goed voor printindustrie

Er is een overvloed aan memorabilia ontstaan ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle, waaronder vlaggen en herdenking t-shirts.

Engelse kranten hebben het afgelopen weekend speciale edities uitgebracht.
Drukwerk staat centraal in veel van de koopwaar, van het mondaine – zoals theedoeken en bekers – tot de eye-popping Harry en Meghan zwempakken, gedrukt door in Londen gevestigde tassen van liefde. De pakken waren gemodelleerd naar ITV ontbijtshow This Morning eerder deze week.

De gepersonaliseerde en promotiemasker-specialist Mask-arade van Warwickshire heeft al het mogelijke gedaan om aan de vraag naar zijn gamma royalty-themamaskers te voldoen, met Meghan en Harry die niet verrassend de bestsellers in de uitgebreide koninklijke waaier van het bedrijf, samen met andere leden van de koninklijke familie en evenals de klassieke Britse politieman en de maskerdesigns van de Coldstreamwacht blijken te zijn.

“Het is fantastisch geweest. Zes maanden geleden vroegen we ons af of het zou ontbranden, maar toen kwam het allemaal door,” zei design- en marketingmanager Joe Alsop.

“We zijn de afgelopen drie weken aan een stuk in de weer geweest met het versturen van orders, en tot 17.00 uur gisteravond waren we nog steeds bezig met het inpakken van orders voor verzending naar Windsor.

Fastfoodbedrijf KFC heeft 50 ‘limited edition’ witte en gouden koninklijke bruiloft thema kip-emmers klanten op haar Windsor vestiging uitgedeeld, terwijl Windsor bakkerij en café Heidi een Ripples koffieprinter hadden voor ‘Megharrycino’ koffie, bedrukt met een afbeelding van het bruidspaar.

 

 


(bron: Print Week)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK