Forse prijsverhoging Agfa drukplaten

Agfa Graphics geeft een forse prijsverhoging aan voor zijn drukplaten voor drukvoorbereiding (prepress). Afhankelijk van de verschillende contracten, markten en regio’s worden onmiddellijk aanzienlijke prijsverhogingen tot 10% doorgevoerd.

“De stijgende prijzen van aluminium – de grootste kostencomponent van een drukplaat – is de belangrijkste reden voor deze beslissing,” zegt Stefaan Vanhooren, President van Agfa Graphics. “Dankzij de verhoogde intrinsieke recyclewaarde van de gebruikte drukplaten, zal de prijsstijging echter niet noodzakelijk resulteren in een kostenstijging voor onze klanten. We weten dat onze klanten veel waarde hechten aan Agfa Graphics’ voortdurende investering in geavanceerde drukvoorbereidingstechnologie en aanverwante diensten – zoals in het nieuw geïntroduceerde ECO3-kader dat staat voor Economie, Ecologie en Extra Gemak – wat leidt tot aanzienlijke economische voordelen in hun drukkerij. Daarom geloven wij dat onze klanten de beweegredenen achter deze uitzonderlijke prijsverhogende acties zullen begrijpen.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK