Sign sector doet het goed

Sign.nl tekende afgelopen week een uitgebreid verslag op van de conclusies van het trendonderzoek, uitgevoerd door Si’bon. Twee derde van de ondernemers is tevreden over de gerealiseerde winst in 2019, ruim de helft nam afgelopen jaar personeel in dienst en 89 procent verwacht een ‘goed’ 2020.

sibon-logoDonderdag 23 januari hield de organisatie in Spant! in Bussum een ledenbijeenkomst, samen met een minibeurs, opgetekend door zo’n 30 leveranciers uit de branche. Si’bon heeft zo’n 300 leden, en vormt daarmee een flinke vertegenwoordiging van de ca. 400 signbedrijven, zoals omschreven bij de KvK.
Ron van Rijssel, directeur van Si’bon, presenteerde cijfers uit het Trendonderzoek 2019. Het volledige verslag is te lezen bij sign.nl.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK