Primera en Blz. breiden samenwerking uit

Primera en Libris Blz. breiden hun samenwerking uit om ondernemers het beste van twee werelden te bieden. Enerzijds Primera als groeiende winkelketen binnen de tabak-en gemaksbranche en anderzijds het boekenspecialisme van Blz.

boeken primera“Door krachten te bundelen kan Primera het boekenspecialisme bieden voor ondernemers die daar sterk in zijn en dit willen behouden. Blz. kan hiermee het assortiment uitbreiden voor ondernemers die zoekende zijn naar een combinatiewinkel, waar op alle assortimentsgroepen ondersteuning is”, aldus Andries Guliker, Manager Retail Services bij Blz.

Remie Van Klinken, Manager Winkels bij Primera: “Door de samenwerking verstevigen Primera én Blz. hun positie in de markt en bieden ze de ondernemers het beste van twee sterke retailers, waarbij de ondernemer te allen tijde voorop staat. Inmiddels zijn er al negen succesvolle winkels die een combinatie van Primera en Blz. zijn. Ondernemers in de detailhandel sluiten zich steeds vaker aan bij een commercieel samenwerkingsverband. Hierdoor beschikt een ondernemer over de voordelen van het grootwinkelbedrijf, zoals: schaalvoordelen, marketing, advies en automatisering. De samenwerking met Primera en Blz. betekent een gezamenlijke aanpak, waarbij lokaal ondernemerschap en een landelijke sterke formule hand in hand gaan.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK