Persgroep, Sanoma en TMG breiden samenwerking uit

De Persgroep, Sanoma en TMG verbreden hun samenwerking bij het aanbod van advertentieruimte. Ze breiden hun gezamenlijke datadienst NLProfiel uit, zodat adverteerders en bureaus ook programmatic reclamecampagnes kunnen inkopen.
De partijen spraken al eerder het voornemen tot meer samenwerking uit, nu zijn ze met de uitvoering begonnen.
Via programmatic buying (geautomatiseerd bieden op advertentieruimte) kunnen adverteerders voortaan bereik inkopen in de producten van alle drie de uitgevers. Dat beteken, dat zij steeds het effectiefste pad naar optimaal bereik kunnen kiezen en zo kosten besparen.

Bron: inct

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK