Bladenparade voor promotie tijdschriften

Op 21 oktober is een nieuw categorie-overstijgend initiatief gestart van tijdschriftuitgevers, retailers en distributeurs onder de naam ‘Bladenparade’, met als actiemechanisme: de tijdschriftenkraskaart. Tijdens de actieperiode – van 21 oktober tot en met 10 november – worden in totaal 5 miljoen tijdschriftenkraskaarten in omloop gebracht. Met de kraskaart kan de consument 15, 25, 50 of 100 procent korting krassen én verzilveren op de aankoop van elk Nederlands tijdschrift bij de winkels van AKO, Bruna en Primera. De grote, landelijke tijdschriftenpromotie is een initiatief van de branchevereniging van tijdschriftuitgevers (Groep Publiekstijdschriften), Aldipress, Betapress, AKO, Bruna en Primera en is erop gericht als collectief de categorie tijdschriften nadrukkelijk onder de aandacht te brengen bij de consument. De Bladenparade dient dan ook meerdere doelen. Voor de winkeliers van AKO, Bruna en Primera genereert het traffic naar de winkels. Voor de tijdschriftuitgevers biedt het een kans om gezamenlijk een prachtig product onder de aandacht te brengen en op een effectieve manier lezers in staat te stellen om nog meer leesplezier te beleven. En tot slot is het vooral een initiatief dat de tijdschriftlezer in het algemeen in staat stelt om vaker tijdschriften te kopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK