Kick-off meeting Si’bon op 23 januari

De traditionele Kick-off van het nieuwe jaar van Si’bon staat weer op het programma. Donderdag 23 januari 2020 zet de brancheorganisatie, samen met aangesloten leveranciers, de schouders onder dit netwerkevent. Als locatie is wederom het theater Spant! in Bussum gekozen.

sibon-logoOok dit jaar presenteert Si’bon tijdens de Kick-off de resultaten van een trendonderzoek in de signsector, onderbouwd door onderzoek uitgevoerd door het CBS. Met de titel ‘Binden door Boeien’ neemt gastspreker Sjaak Schouteren de aanwezigen mee naar de nieuwe veranderde wereld. Verschillende type mensen zullen verschillend moeten worden benaderd om hetzelfde resultaat te krijgen, is zijn boodschap. Dat geldt voor personeel en uiteraard ook voor klanten. Schouteren gaat dieper in op het hoe en waarom.

Lees verder bij sign.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK