Expert Meeting: Drukwerk & Milieu 18 april

De Monsterkamer wil ontwerpers, uitgevers en studenten informeren en inspireren over duurzaamheid in de wereld van drukwerk, en organiseert een Expert Meeting met als thema: Drukwerk & Milieu.

Waar zit de meeste milieu-impact van drukwerk? Wat is bio-inkt en wat houdt klimaatneutraal drukwerk in? Aan de hand van een boek, een reisgids, een magazine en een krant vertellen drukkers, ontwerpers en opdrachtgevers over hoe zij duurzaamheid benaderen.

De gespreksleider van dit event is Luuk Heezen, freelance presentator en programmamaker.

Naast de presentaties zijn er informatiestands en een tafel met een selectie duurzaam geproduceerde drukvoorbeelden.

Sprekers: Lenoirschuring, Zwaan Printmedia + Beukers Scholma, Drukkerij Raddraaier | SSP + Sandra Kassenaar, Drukkerij Tuijtel + Roos Stallinga en Wifac + Rodi Media

Lees verder en reserveer uw plaats (€ 35) bij de Monsterkamer

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK