Viscom, PSI en Promotex Expo vinden plaats in januari 2021

Het corona-virus en de weg naar het nieuwe normaal: Corona heeft de wereld de afgelopen maanden in spanning gehouden. Ook de reclame-industrieën zijn zwaar getroffen door deze ontwikkeling.

Terwijl het huidige boekjaar inmiddels al gekenmerkt wordt door diverse verliezen binnen de branche, zullen de drie beurzen Viscom, PSI en Promotex Expo een impuls moeten geven aan een nieuwe start van 12 tot 14 januari 2021. Volgens organisator Reed Exhibitions zullen de beurzen direct begin 2021 plaatsvinden zoals gepland.

Viscom

Door het nauwe netwerk van aangrenzende economische sectoren vertegenwoordigen Viscom, de Europese vakbeurs voor visuele communicatie, PSI, de belangrijkste Europese vakbeurs voor de promotionele productenindustrie, en Promotex Expo, de vakbeurs voor promotie, sport en werkkleding, een groot spectrum van de wereld van de reclame en de verkoop.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK