Viscom, PSI en Promotex Expo vinden plaats in januari 2021

Het corona-virus en de weg naar het nieuwe normaal: Corona heeft de wereld de afgelopen maanden in spanning gehouden. Ook de reclame-industrieën zijn zwaar getroffen door deze ontwikkeling.

Terwijl het huidige boekjaar inmiddels al gekenmerkt wordt door diverse verliezen binnen de branche, zullen de drie beurzen Viscom, PSI en Promotex Expo een impuls moeten geven aan een nieuwe start van 12 tot 14 januari 2021. Volgens organisator Reed Exhibitions zullen de beurzen direct begin 2021 plaatsvinden zoals gepland.

Viscom

Door het nauwe netwerk van aangrenzende economische sectoren vertegenwoordigen Viscom, de Europese vakbeurs voor visuele communicatie, PSI, de belangrijkste Europese vakbeurs voor de promotionele productenindustrie, en Promotex Expo, de vakbeurs voor promotie, sport en werkkleding, een groot spectrum van de wereld van de reclame en de verkoop.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK