Bijna 15 miljoen euro in komende 4 jaar voor innovatieve Vlaamse bedrijven

21 Vlaamse bedrijven, vallend onder één overkoepelende partnerovereenkomst kunnen in de komende 4 jaar samen rekenen op een flink bijdrage in hun innovatief vermogen.

Eén van de organisaties die in aanmerking is gekomen voor het project is VIGC uit Turnhout. Het verdeelde bedrag komt neer op ca. 175.000 euro per jaar.

Agoria

De opdracht specifiek gericht op industrie werd toegekend aan technologiefederatie Agoria en technologisch centrum Sirris. Doelstellingen van de opdracht zijn een verhoging van het kennisniveau bij de industrie rond de digitale transformatie en digitale organisatie, waardecreatie met artificiële intelligentie, een verhoging van het bewustzijn van de cybersecurity opportuniteiten en risico’s, waardecreatie met slimme producten en digitale diensten, een goed draaiende circulaire economie, meer aandacht voor klimaat en energie, een shift naar ‘fabrieken van de toekomst’ en ‘digitale fabrieken’.

Bron: Agoria

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK