Viscom, PSI en PromoTex naar 18-20 mei 2021

Viscom Duitsland is gezamenlijk met PSI en PromoTex Expo opgeschoven op de kalender en opent nu haar deuren op 18 mei volgend jaar.

De organisator van de drie gemeenschappelijke titels hoopt hiermee de coronarisico’s te vermijden. Volgens Michael Freter, Managing Director van organisator Reed Exhibitions Deutschland, is tot de verschuiving besloten in goed overleg met de exposanten en andere partners.

Viscom 2021

Officieel vindt Viscom nu plaats van 18 t/m 20 mei 2021.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK