Doe mee met VIGC inkjet enquête

Inkjettechnologie voor de commercial print markt zou dit jaar op drupa letterlijk een belangrijke plaats ingenomen hebben.

Vigc Enquete

Dit is gebleken uit de verschillende nieuwe machine releases, die we de voorbije maanden op de markt hebben zien komen. Met deze korte enquête wil VIGC een beter beeld krijgen van hoe u tegenover de inkjettechnologie voor de commercial print markt aankijkt. Is ze volgens u echt zo veelbelovend als de leveranciers willen laten doorschemeren? Hoe kijkt u naar commercial print inkjetmachines in relatie tot uw markt en productieproces?  

Deze enquête (of scan de QR-code) wordt volledig anoniem afgenomen. U hoeft dus geen gegevens achter te laten. De resultaten worden openbaar gemaakt en gedeeld in de VIGC-nieuwsbrief EYE OPENER van januari 2021.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK