Enquête groeivooruitzichten en investeringen in de grafische industrie

Het VIGC houdt een enquête naar marktontwikkelingen en deelt de resultaten met de deelnemers.

VUL DE ENQUÊTE NU IN

Uniek aan deze enquête is de samenwerking tussen het Amerikaanse Keypoint Intelligence/InfoTrends en VIGC.

Keypoint Intelligence/InfoTrends is een marktonderzoeksbureau, dat druktechnologieën, grafische toepassingen en -diensten bestudeert. VIGC (Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie) positioneert zich sinds enkele jaren uitdrukkelijk als hét kenniscentrum en de nummer één inspirator voor nieuwe technologie en businessmodellen in de Benelux grafische markt.

Deze enquête zal worden gebruikt om inzichten te verwerven over hoe bedrijven, zoals de uwe, gestructureerd zijn op vlak van groei. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de resultaten!

U kan er zeker van zijn, dat alle individuele antwoorden vertrouwelijk worden behandeld en alleen in geaggregeerde vorm zullen worden opgenomen in de resultaten.

VUL DE ENQUÊTE NU IN

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK