Onderzoek Infotrends in België en Nederland naar status industrie/technologie

VIGC uit België heeft door middel van een partnerovereenkomst met Keypoint Intelligence/Infotrends een reeks onderzoeken opgezet met betrekking tot marktinzichten en trends in de printmediabranche.

Het onderzoek omvat drie losse Engelstalige onderdelen, die naar keuze kunnen worden ingevuld.

Keypoint

Op basis van de inzendingen neemt een medewerker van Keypoint Intelligence/Infotrends contact op met deelnemers (die dat wensen) voor nadere uitleg en informatie omtrent de ingevoerde antwoorden. Elke deelnemer krijgt daarvoor een cadeaubon van 180 euro. Het betreft een telefonische discussie over bovenvermelde onderwerpen. De online enquêtes vergen ca. 1 minuut elk.

Webinars

In de samenwerking met VIGC zijn een viertal webinars (elk ca. 30 minuten) ontwikkeld, die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. VIGC-leden kunnen deze webinars zonder extra kosten bekijken. Voor blokboeklezers gelden aantrekkelijke kortingen. Per stuk €250, de hele serie voor €850 ex. BTW, neem contact op met de redactie. De vier webinars omvatten de volgende onderwerpen:

  • European Production Software Outlook (zie kopbeeld)
  • Production Digital Printing Market Trends and Forecast
  • Colour Digital Print For Label and Packaging in Europe
  • Wide Format Market Trends

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK