Nieuw: VIGC mentorsessies grafische industrie 4.0, in 6 online webinars

Ontdek op een no-nonsense manier dat digitalisering van content, machines, verkoopkanalen en workflows verder gaat dan alleen het efficiënter maken van grafische technieken. Begrijp jij hoe de technologische veranderingen jouw bedrijf veranderen?

Leer hoe praktische veranderingen op de eigen werkvloer kansen op verbetering bieden en dit zelfs zonder omvangrijke investeringen of moeilijke digitaliseringsprocessen! De sessies zijn speciaal ontworpen voor de grafische professional die weinig tijd heeft, maar wel het belang van training op vlak van innovatie en digitalisatie inziet. Alle sessies kunnen individueel gevolgd worden. Zes sessies volgen geeft je een volledig overzicht en bovendien een mooie korting.

Docent: Sander Jansen

Online sessies? Hoe gaat dat dan in zijn werk…

De Mentorsessies starten met Webinars die als online groep sessies worden gegeven. Deelnemers kunnen anoniem meedoen en individuele vragen stellen tijdens de sessie, die plenair beantwoord worden. De deelnemer kan zelf het tempo bepalen waarin hij de opdracht uitvoert en inlevert; hij heeft daar maximaal 6 maanden de tijd voor. De Webinars worden ingepland op werkdagen met een interval van 2 à 3 weken.

Je krijgt tijdens de Webinars handvatten om de theorie in de eigen praktijk toe te passen in de vorm van een opdracht. Iedere deelnemer voert een opdracht zelfstandig uit. Je krijgt de opname van de Webinar als naslagwerk toegestuurd. Je stuurt jouw resultaten van de opdracht schriftelijk op naar de trainer en je krijgt een individuele reactie op jouw ingeleverde document, waarbij gewezen wordt op nadere kansen, valkuilen, tips en andere vormen van constructieve kritiek.

Doelgroep

  • CEO’s
  • Managing Directors
  • Bedrijfseigenaars
  • Procesmanagers
  • Productiemanagers
  • Middenkader dat wordt geacht actief mee te denken over de toekomst van het bedrijf

Prijs per sessie 260 euro, hele pakket 1300 euro.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK