Xerox stoomt alvast nieuwe directie klaar voor HP

Bij het lezen van de diverse berichten in de media over dit ‘verschijnsel’ denk je bijna dat je je vergist. Maar het is waar, Xerox heeft al zo’n 12 mensen ‘klaarstaan’, die straks de leiding van HP kunnen gaan overnemen.

xerox-hp-presentatie

De berichten die zijn gepubliceerd zijn doorgaans kort en zonder verdere toelichting. Ze verwijzen naar stukjes ‘historie’ rondom deze Amerikaanse ‘soap’. Of dit de laatste stap is in het op zijn minst als merkwaardig te bestempelen proces, is nog maar de vraag. De namen zijn voor het publiek niet bekend gemaakt, maar de kans is groot dat de kandidatenlijst wel al terecht is gekomen bij de HP-aandeelhouders. Al eerder deed Xerox een poging de nu zittende HP-directie te passeren, door direct contact te zoeken met de aanhouders, in de hoop de deal via de eigenaren voor elkaar te krijgen. Tot nu toe zonder succes.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK