Xerox probeert het paard ‘voor’ de wagen te spannen

Bloomberg Xerox mergerMet de mogelijke overname van de Amerikaanse drukgigant R.R. Donnelley probeert Xerox het paard “voor” zijn niet snel genoeg rijdende wagen te spannen. Het door geen van de partijen bevestigde gerucht van de overnamebesprekingen zal deze zomer het onderwerp van gesprek zijn, zeker bij grote Xerox klanten. Klanten die zich zorgen gaan maken over de concurrentie van een door Xerox gevoed grafisch bedrijf. Voor zowel Xerox als Donnelley lijkt de overname een logische stap, Xerox koopt de broodnodige groei in omzet en de aandeelhouders van Donnelley zien eindelijk hun geld terug. Het wordt een spannende zomer als het gerucht dat Bloomberg naar buiten bracht waarheid wordt.


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK