Investeerder Carl Icahn versterkt belang in Xerox

De ‘miljonairsactivist en investeerder’ Carl Icahn vergroot zijn aandeel Xerox tot ongeveer 14.4%. Hij was de man achter de voorgenomen overname van HP door Xerox.

Xerox Logo

Wat de bedoeling is van zijn extra belang in Xerox, is niet duidelijk. Het aandeel Xerox steeg na de bekendmaking met zo’n 3,4%.

In maart van dit jaar werd de door hem zo bevochten overname door Xerox gestaakt, naar zeggen van CEO John Visentin, mede veroorzaakt door de corona-uitbraak.

Het belang in HP schijnt door Icahn juist verder te worden afgebouwd.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK