Investeerder Carl Icahn versterkt belang in Xerox

De ‘miljonairsactivist en investeerder’ Carl Icahn vergroot zijn aandeel Xerox tot ongeveer 14.4%. Hij was de man achter de voorgenomen overname van HP door Xerox.

Xerox Logo

Wat de bedoeling is van zijn extra belang in Xerox, is niet duidelijk. Het aandeel Xerox steeg na de bekendmaking met zo’n 3,4%.

In maart van dit jaar werd de door hem zo bevochten overname door Xerox gestaakt, naar zeggen van CEO John Visentin, mede veroorzaakt door de corona-uitbraak.

Het belang in HP schijnt door Icahn juist verder te worden afgebouwd.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK