FLYERALARM voegt Schneider Reco pennen toe aan zijn gamma

Een bijzonder milieuvriendelijke en grondstofbesparende productiefaciliteit in het Zwarte Woud en de enige balpen ter wereld die is onderscheiden met de Blauwe Engel (DE-UZ 200), inclusief navulling, navulpasta en afwerking: De Schneider Reco maakt nu deel uit van het FLYERALARM-gamma. Het bedrijf is de enige online retailer in promotionele artikelen met deze pen in het assortiment.

Flyeralarm Schneider Reco

Met Schneider Reco biedt FLYERALARM sinds november een van de meest milieuvriendelijke pennen op de markt aan. Bestaande uit 92 procent gerecycled materiaal en met een speciaal ontwikkelde pasta, is de pen de eerste en enige in zijn soort die begin 2020 het beroemdste milieulabel ter wereld kreeg: de Blauwe Engel (DE-UZ 200). “Toen we overwogen om de Reco balpen in ons assortiment op te nemen, waren we niet alleen overtuigd door het product, maar ook door de hele bedrijfsfilosofie”, meldt Pascal Ritter, hoofd van FLYERALARM Give Aways.

Flyeralarm Nederland

“Tijdens ons bezoek ter plaatse beseften we dat duurzaamheid een waarde is die bij Schneider leeft – de compensatie van de CO²-uitstoot, de elektriciteitsproductie uit waterkracht en zonne-energie, en de vele medewerkers die elke dag met de fiets naar het werk fietsen of gebruik maken van de gratis bedrijfsbus. We zijn er dan ook van overtuigd dat we een geweldig product kunnen bieden voor onze klanten, voor wie verantwoordelijkheid en het milieu evenzeer een zaak van het hart zijn als voor ons.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK