Flyeralarm gaat complete campagnes aanbieden

Flyeralarm biedt haar dienstenpakket uit met Flyeralarm Digital. Daarmee kunnen klanten van het bedrijf advertenties laten verzorgen voor de bekende socialmediakanalen.

“Het was voor ons belangrijk om de publicatie van de advertenties direct via socialmediakanalen aan te bieden”, legt Frank Ruske, hoofd van Flyeralarm Digital, uit.

De redactietool is direct geïntegreerd in hun marketingportaal. De voltooide advertentie kan als PDF worden geëxporteerd of direct als advertentie in de marketingportal worden geboekt. De prijzen kunnen worden geoptimaliseerd voor bereik of clicks, zoals gebruikelijk bij Facebook en Instagram. Bureaus of resellers kunnen profiteren van het aanbod en kunnen hun eigen reclame of campagnes voor hun klanten implementeren.

Bron: persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK