Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Flyeralarm introduceert Exclusieve Club in de Benelux

Voor een jaarlijkse bijdrage van 300 euro (excl. btw) kunnen 1.000 Nederlandse en 500 Belgische bedrijven lid worden van de exclusieve Flyeralarm Club.

Een eerste voordeel dat het lidmaatschap naar eigen zeggen oplevert, is een vaste korting van 15% op alle producten en standaardprijzen, zoals vermeld op de Flyeralarm website. Een bedrijf dat jaarlijks voor 2.000 euro of meer aan drukwerk bestelt, verdient zo het lidmaatschap meteen terug. Daarenboven kunnen clubleden ook betalen op factuur.

Bijkomende voordelen

Naast de financiële voordelen zijn er ook nog bijkomende pluspunten voor clubleden. Flyeralarm International Business Director, Lars Bo Hagen Peters vertelt: “Clubleden genieten van een directe lijn met de Flyeralarm accountmanagers, zodat ze snel en accuraat worden geholpen. Daarenboven worden clubleden als eerste uitgenodigd voor workshops en events, zodat ze verzekerd zijn van een zitje op de eerste rij, of maken ze kans op tickets voor leuke voorstellingen of tentoonstellingen.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top