Flyeralarm introduceert Exclusieve Club in de Benelux

Voor een jaarlijkse bijdrage van 300 euro (excl. btw) kunnen 1.000 Nederlandse en 500 Belgische bedrijven lid worden van de exclusieve Flyeralarm Club.

Een eerste voordeel dat het lidmaatschap naar eigen zeggen oplevert, is een vaste korting van 15% op alle producten en standaardprijzen, zoals vermeld op de Flyeralarm website. Een bedrijf dat jaarlijks voor 2.000 euro of meer aan drukwerk bestelt, verdient zo het lidmaatschap meteen terug. Daarenboven kunnen clubleden ook betalen op factuur.

Bijkomende voordelen

Naast de financiële voordelen zijn er ook nog bijkomende pluspunten voor clubleden. Flyeralarm International Business Director, Lars Bo Hagen Peters vertelt: “Clubleden genieten van een directe lijn met de Flyeralarm accountmanagers, zodat ze snel en accuraat worden geholpen. Daarenboven worden clubleden als eerste uitgenodigd voor workshops en events, zodat ze verzekerd zijn van een zitje op de eerste rij, of maken ze kans op tickets voor leuke voorstellingen of tentoonstellingen.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK