FLYERALARM richt FLYERALARM SPORTS op en koopt Kornit printer

In de markt van digitaal printen vertegenwoordigt digitaal geprint textiel nog altijd een bescheiden marktaandeel. FLYERALARM wil daar verandering in brengen en ontwikkelde een sportdivisie, compleet met een eigen website.

Flyeralarm Sports

Het nieuwe merk omvat complete sportlijnen met een uitgebreide reeks producten, die ook allemaal beprint kunnen worden op zeer uiteenlopende materialen.

De KORNIT AVALANCHE POLY PRO maakt deel uit van de printapparatuur waarmee FLYERALARM SPORTS de markt gaat benaderen.

De efficiënte, flexibele en gebruiksvriendelijke AVALANCHE POLY PRO is een “echte gamechanger in de sporttextielsector,” zegt Martin Fiedler, Marketing en Brand Manager bij FLYERALARM SPORTS. Hij legt verder uit: “Of het nu gaat om de dynamiek van de afwerking, de duurzaamheid en functionaliteit van het kledingstuk, of de printkwaliteit – met de AVALANCHE POLY PRO sluiten we geen compromissen!”

Voorlopig is FLYERALARM SPORTS alleen nog in Duitsland actief.

Wat Fiedler in het bijzonder waardeert aan de AVALANCHE POLY PRO, is de fotorealistische kleurweergave op witte of gekleurde polyesterstoffen, de innovatieve NeoPigment Olympia-inkt en de hoge dynamiek en efficiëntie van de pers.

Partnerbijdrage.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK