LED-strips voor full motion reclame in metrotunnel

In april lanceerde RET samen met het Canadese bedrijf Adtrackmedia een nieuwe manier van ‘digitaal adverteren’. Met LED-strips wordt de suggestie gewekt alsof je vanuit een rijdende metro naar een film kijkt.

Maurice Unck, algemeen directeur van de RET zei in een artikel in IJssel en Lekstreek trots te zijn op de primeur. Hij zei dat grote Europese steden al langer experimenteren met deze vorm van reclame. Een totaal nieuw inzicht in digital signage.

Eerste adverteerders waren Samsung en Fanta.

Adtrackmedia is een Canadees media- en technologiebedrijf met een groeiend wereldwijd netwerk van digitale in-tunnel advertentiesystemen. De software- en hardwaresystemen van Adtrackmedia zijn actief op vier continenten en bieden hoge resolutie, full-motion videoadvertenties en een unieke¬†gepatenteerde media-ervaring in de tunnel. Of alle reizigers deze ‘video-drukte’ tijdens een metro-ritje waardeerden, werd in het artikel niet duidelijk gemaakt.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK