Gedrukte versie Metro stopt voor onbepaalde tijd

De gedrukte versie van Metro zal voorlopig niet meer verschijnen, dat meldt eigenaar Mediahuis op haar website. De uitgave brengt het nieuws verder online

Uit het persbericht:
“Het aantal treinreizigers is sinds deze week behoorlijk afgenomen, en vanaf zaterdag rijden treinen via een basisdienstregeling. Dat betekent dat het voor nu niet rendabel en duurzaam is om Metro uit te brengen. Metro gaat er als krant per maandag 23 maart voor nog onbepaalde tijd tussenuit. Wij zullen ons nu volledig richten op het maken van mooie verhalen voor onze website: Metronieuws.nl. We houden jullie op de hoogte wanneer wij met onze printeditie weer verschijnen. Blijf ons tot die tijd volgen op onze social-mediakanalen en online.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK