Xeikon wil met SX20000 de boekenmarkt in

Xeikon heeft zijn portfolio voor commerciële toepassingen versterkt met de toevoeging van de nieuwe SX20000 digitale kleurenpers. Volgens Xeikon is de pers geschikt voor drukkers die hoogwaardige boeken en direct mail produceren, voor POS-materiaal, veiligheidsdrukwerk en algemene commerciële druktoepassingen.

Xeikon Sx20000
Xeikon SX20000

Het is de tweede duplexpers die op de markt komt op basis van Xeikons Sirius-technologie voor droge toner. De fabrikant zegt dat het een ‘kosteneffectieve’ machine is die superieure beeldkwaliteit, perfecte registratie van voor tot achter en uitzonderlijke controle van de kleurkwaliteit biedt. De single-pass vijfkleurenpers kan tot 1.200 x 3.600 dpi afdrukken bij snelheden van 20 m/min of 1.700 B2-vellen per uur, en met een maximale afdrukbreedte tot 508 mm.

Partnerbijdrage

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK